Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021
Ειδήσεις 12 Ιουνίου 2021

Ζάκυνθος: Ξεκίνησαν οι απολογίες για τη δολοφονία της 37χρονης – Κούγιας: Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται (video)

Ζάκυνθος: Ξεκίνησαν οι απολογίες για τη δολοφονία της 37χρονης – Κούγιας: Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται (video) Ζάκυνθος: Ξεκίνησαν οι απολογίες για τη δολοφονία της 37χρονης – Κούγιας: Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται (video) Ζάκυνθος: Ξεκίνησαν οι απολογίες για τη δολοφονία της 37χρονης – Κούγιας: Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται (video)
Rate this item
(0 votes)

Ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο, στον ανακριτή Ζακύνθου οι απολογίες των κατηγορουμένων που φέρονται ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2020, στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, από δράστες που στόχο είχαν τον σύζυγό της, ο οποίος το Μάιο επίσης δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου στη Ζάκυνθο.

Πρόκειται για 8 κατηγορούμενους, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στη φυλακή. Σήμερα απολογείται ο σωματοφύλακας του γιού εφοπλιστή, το σκάφος του οποίου χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά από την Ηλεία στη Ζάκυνθο των φερόμενων ως εκτελεστών.

Στη Ζάκυνθο βρίσκεται και ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του κατηγορούμενου που απολογείται, αλλά και του γιού του εφοπλιστή, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί, προκειμένου να ζητήσει την άρση του εντάλματος σύλληψης.

Σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, σ’ ένα διάλειμμα της απολογίας, έκανε λόγο για πίεση της αστυνομίας από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών που την οδηγούν σε λάθη, τονίζοντας ότι η δικαιοσύνη δεν πρέπει να πιέζεται.

Μίλησε για καριέρες αστυνομικών που χτίζονται και εξέφρασε βεβαιότητα για τον πελάτη του, πώς είναι αθώος, λέγοντας ότι την ημέρα του περιστατικού με τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία εκείνος ήταν στην Αθήνα και μάλιστα συναντήθηκε με στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ.

www.ertnews.gr

Read 37 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us