Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020
Ειδήσεις 20 Ιουλίου 2020

Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε βενζινάδικο – Είχε διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές (video)

Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε βενζινάδικο – Είχε διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές (video) Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε βενζινάδικο – Είχε διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές (video) Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε βενζινάδικο – Είχε διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές (video)
Rate this item
(0 votes)

Συνελήφθη ο δράστης ληστείας σε βενζινάδικο – Είχε διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές (video)

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης ένοπλης ληστείας, που είχε σημειωθεί σε βενζινάδικο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου του 2020.

Ο δράστης όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, που εξασφάλισε η ΕΡΤ, φτάνει με μηχανάκι που οδηγούσε συνεργός του. Ο υπάλληλος του κάνει νόημα πως είναι κλειστό το κατάστημα. Ο κακοποιός όμως είναι αποφασισμένος να κάνει την ληστεία. Σπάει με το κοντάκι της καραμπίνας το τζάμι της εισόδου. Μπαίνει στο βενζινάδικο,και σημαδεύει με το όπλο τον υπάλληλο.

Ψύχραιμος του ζητάει τις εισπράξεις της νυχτερινής βάρδιας. Τρομοκρατημένος ο υπάλληλος βγάζει από την τσέπη του τα χρήματα και τα δίνει στον ένοπλο κακοποιό. Αφού παίρνει τα χαρτονομίσματα, βγαίνει από το σπασμένο τζάμι και εξαφανίζεται με τον συνεργό του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεγάρων, αξιοποιώντας στοιχεία έφτασαν στα ίχνη του και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, αναφέρεται η σύλληψη του 23χρονου επετεύχθη, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε, με τον προαναφερθέντα να προβάλλει αντίσταση και χρήση σωματικής βίας σε βάρος των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Ο 23χρονος ληστής μαζί με άλλους συνεργούς του, από τις αρχές Ιουνίου είχαν διαπράξει 16 ληστείες και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στη Δυτική Αττική.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Read 36 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us