Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023
Υγεία 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ένθετο Υγεία: Θεσσαλία – Η διαχείριση του μετατραυματικού στρες και η ανάπτυξη ψυχικής ανθεκτικότητας στους πλημμυροπαθείς

Ένθετο Υγεία: Θεσσαλία – Η διαχείριση του μετατραυματικού στρες και η ανάπτυξη ψυχικής ανθεκτικότητας στους πλημμυροπαθείς Ένθετο Υγεία: Θεσσαλία – Η διαχείριση του μετατραυματικού στρες και η ανάπτυξη ψυχικής ανθεκτικότητας στους πλημμυροπαθείς Ένθετο Υγεία: Θεσσαλία – Η διαχείριση του μετατραυματικού στρες και η ανάπτυξη ψυχικής ανθεκτικότητας στους πλημμυροπαθείς
Rate this item
(0 votes)

daniel_2023

Η ψυχοκοινωνική παρέμβαση στους πλημμυροπαθείς κατοίκους της Θεσσαλίας άρχισε από το Υπουργείο υγείας και από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Στόχος είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών των κατοίκων και σε δεύτερο χρόνο η παροχή υποστήριξης ώστε να μη δημιουργηθεί το λεγόμενο «μετα-τραυματικό στρες».

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗ


Δείτε ακόμα στο Ένθετο για την ΥΓΕΙΑ του ΕΡΤNEWS

Προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι ειδικοί συνιστούν έναν προληπτικό ιατρικό έλεγχο στα παιδιά, ο οποίος είναι υποχρεωτικός σε περιπτώσεις αθλητικών δραστηριοτήτων. Όπως λένε οι γιατροί, ο έλεγχος αυτός πρέπει να είναι ενδελεχής και όχι να αντιμετωπίζεται σαν μία απλή υποχρέωση των γονέων. 


Λεμφοίδημα: Μια νόσος που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής

Ανακούφιση σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, οι οποίοι υποφέρουν από λεμφοίδημα, παρέχουν οι επιστήμονες της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του ΑΠΘ στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” Θεσσαλονίκης. Από τη νόσο του λεμφοιδήματος πάσχουν κυρίως ασθενείς μετά από θεραπείες για καρκίνο.

www.ertnews.gr

Read 21 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us