Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020
Υγεία 18 Νοεμβρίου 2020

Ελβετία: Γέμισαν οι ΜΕΘ – Ακραίες προτάσεις εντατικολόγων

Ελβετία: Γέμισαν οι ΜΕΘ – Ακραίες προτάσεις εντατικολόγων Ελβετία: Γέμισαν οι ΜΕΘ – Ακραίες προτάσεις εντατικολόγων Ελβετία: Γέμισαν οι ΜΕΘ – Ακραίες προτάσεις εντατικολόγων
Rate this item
(0 votes)

Ελβετία: Γέμισαν οι ΜΕΘ – Ακραίες προτάσεις εντατικολόγων

Η Εταιρεία Εντατικολόγων στην Ελβετία έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι οι ΜΕΘ στη χώρα είναι γεμάτες και κάλεσε τους πολίτες να διαλέξουν μέσω διαθήκης με ποιον τρόπο θέλουν να διαχειριστείτε την έλλειψη μηχανικής υποστήριξης. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Εταιρεία Εντατικολόγων, τα 876 κρεβάτια ΜΕΘ, πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα από την SGI, τα οποία βρίσκονται στην Ελβετία είναι πλήρη.

Την ίδια στιγμή ένα από τους πιο γνωστούς επιδημιολόγους της χώρας ο Willy Oggier, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στην εντατική προτείνει «οι αρνητές του κορονοϊού να χάνουν το δικαίωμά τους για θεραπεία σε ένα κρεβάτι ή σε έναν χώρο εντατικής θεραπείας εάν υπάρχει συμφόρηση στο νοσοκομείο. Όποιος παραβλέπει εσκεμμένα τους κανόνες απόστασης και υγιεινής θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις ενέργειές του. Προτείνω αυτά τα άτομα να καταγράφονται με το όνομα και, σε περίπτωση αμφιβολίας, να μην τους παρέχεται κρεβάτι εντατικής θεραπείας».

#CoronaInfoCH #Coronavirus #COVID19
18.11. Actuellement, 280'648 cas ont été testés positifs en laboratoire, soit 6'114 de plus qu'hier. Tests annoncés: 30'229 au cours des dernières 24 heures. pic.twitter.com/74FcHggo7A

— BAG – OFSP – UFSP (@BAG_OFSP_UFSP) November 18, 2020

Η κατάσταση στην Ελβετία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο καθώς τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί δραματικά ο αριθμός των ασθενών που εισέρχονται στα νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση.

www.ert.gr

Read 18 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us