Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022
Τεχνολογία 10 Αυγούστου 2022

Ζαχάροβα: Δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ δεν θέλει να αγοράσει το Twitter

Ζαχάροβα: Δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ δεν θέλει να αγοράσει το Twitter Ζαχάροβα: Δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ δεν θέλει να αγοράσει το Twitter Ζαχάροβα: Δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ δεν θέλει να αγοράσει το Twitter
Rate this item
(0 votes)

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι δεν είναι περίεργο που ο Έλον Μασκ, βλέποντας την πραγματική κατάσταση στο Twitter, ακύρωσε την αγορά αυτού του κοινωνικού δικτύου.

Η Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι το Twitter, το οποίο μπλόκαρε τον αγγλόφωνο λογαριασμό του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών στις 5 Αυγούστου, «κόβει το κλαδί στο οποίο κάθεται», μετέδωσε το RIA Novosti.

Στις 5 Αυγούστου, το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού υπουργείου λόγω της δημοσίευσης αποσπάσματος του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την πιθανότητα εμπλοκής του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ στην εμφάνιση του κορονοϊού.

«Αυτή η πλατφόρμα είναι στάσιμη εδώ και πολύ καιρό, η εμπιστοσύνη σε αυτήν είναι σχεδόν μηδενική και οι χρήστες φεύγουν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Έλον Μασκ, έχοντας μάθει, με φρίκη, για την πραγματική κατάσταση, τερμάτισε τη συμφωνία για την αγορά αυτού του κοινωνικού δικτύου», δήλωσε η Ζαχάροβα στο Telegram, μεταδίδει το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Πηγή: ΠΟΛΙΤΙΚΑ / Μετάφραση: Γιέλενα Τσβιέτκοβιτς

www.ertnews.gr

Read 21 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us