Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022
Τέχνες 28 Ιανουαρίου 2022

Και πάλι θα βρεθούν «Στα μαχαίρια»

Και πάλι θα βρεθούν «Στα μαχαίρια» Και πάλι θα βρεθούν «Στα μαχαίρια» Και πάλι θα βρεθούν «Στα μαχαίρια»
Rate this item
(0 votes)

Το 2019 μια ταινία μας έκανε να επανεκτιμήσουμε το είδος των who-done-it ταινιών.

Ήταν το «Στα Μαχαίρια», η τελευταία μεγάλη εμπορική επιτυχία του Κρίστοφερ Πλάμερ πριν φύγει από τη ζωή. Την ίδια χρονιά μάλιστα ο σπουδαίος ηθοποιός είχε παίξει στην ταινία Ελληνικού ενδιαφέροντος «Οι Βράχοι της Ελευθερίας».

Η ΕΡΤ τότε είχε συναντήσει τους πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί του TIFF.

Με τον ηθοποιό αλλά και τον χαρακτήρα του να είναι εκτός, το σίκουελ της ταινίας πήρε άλλη κατεύθυνση… την Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Στη θέση του παρέμεινε ο Daniel Craig στη μετά-Bond πορεία του και τον ρόλο του Benoit Blanc. Ο Rian Johnson που έκανε ένα εξαιρετικό deal με το Netflix για δύο ακόμα συνέχειες της ταινίας, στρατολόγησε εκτός από τον γνωστό βρετανό ηθοποιό τους Ethan Hawke, Edward Norton και Kate Hudson. Η Kate εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια της τη χώρα μας, όσο για τον Ethan, το 2012 είχε περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Before Midnight».

Η ταινία προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά αυτό το φθινόπωρο ενώ δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η πρεμιέρα του γίνει, όπως και στο πρώτο μέρος, στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

www.ertnews.gr

Read 22 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us