Print this page
Ειδήσεις 16 Φεβρουαρίου 2023

Κυρ. Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο επανεκλογής: Σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες στην επόμενη κυβέρνηση

Κυρ. Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο επανεκλογής: Σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες στην επόμενη κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο επανεκλογής: Σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες στην επόμενη κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο επανεκλογής: Σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα και περισσότερες γυναίκες στην επόμενη κυβέρνηση
Rate this item
(0 votes)

MHTS4

«Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα στην επόμενη κυβέρνηση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το ενδεχόμενο επανεκλογής της Ν.Δ. Όπως ξεκαθάρισε «Σίγουρα θα υπάρχουν περισσότερες γυναίκες».

Εξάλλου όπως σημείωσε «στα ψηφοδέλτια έχουμε ήδη ποσόστωση 40% σε γυναίκες και θέλω να πιστεύω ότι σε πολλά ψηφοδέλτια θα ξεπεράσουμε και αυτό το αυτό το όριο, το οποίο θέτει ο νόμος».

Όσον αφορά τη δομή μιας επόμενης κυβέρνησης σημείωσε:

«Σίγουρα θα βελτιώσουμε, χωρίς να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης. Αυτό το οποίο ονομάζουμε επιτελικό κράτος πιστεύω ότι επιτέλεσε την αποστολή του με την έννοια ότι συντόνισε τους υπουργούς, έθεσε στόχους, έβαλε κανόνες λογοδοσίας και συντόνισε μια σειρά από πολιτικές που απαιτούσαν συνεργασία μεταξύ των υπουργείων».

www.ertnews.gr

Read 203 times