Το γκασπάτσο της Γκουίνεθ Πάλτροου
Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά 8 ώριμες, αποφλοιωμένες ντομάτες (επιπλέον για το σερβίρισμα κομμένες σε κύβους) ½ αγγούρι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο (επιπλέον για το σερβίρισμα κομμένο σε κύβους) 1 κόκκινη ψητή πιπεριά από βαζάκι ½ κόκκινο κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο (και λίγο κομμένο σε κύβους για το σερβίρισμα, προαιρετικά) 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κουταλάκια αλάτι […]