Ομελέτα με ντοματίνια και λάντσιον μητ
ΥΛΙΚΑ¼ φλ. ελαιόλαδο1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες½ φλ. χαλλούμι κομμένο σε κυβάκια½ φλ. premium λάντσιον μητ (Luncheon meat) Ma Ling, κομμένο σε κυβάκια7-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 κουταλάκι θαλασσινό αλάτι με λαχανικά και βότανα Herbamare Original1 πρέζα μαύρο πιπέρι½ φλ. τυρί ένταμ τριμμένο6 αυγά¼ φλ. φρέσκο γάλα10-15 φύλλα από φρέσκο δυόσμο ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα […]