Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
Σχέσεις 26 Δεκεμβρίου 2018

Το πιο σέξι ανδρικό χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις γυναίκες

 Το πιο σέξι ανδρικό χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις γυναίκες Το πιο σέξι ανδρικό χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τις γυναίκες
Rate this item
(0 votes)

Μια ώριμη απάντηση στο αιώνιο ερώτημα που ταλανίζει ετούτο τον κόσμο, το περίφημο «τι είναι αυτό που βρίσκουν

πιο ελκυστικό στους άνδρες τα θηλυκά;» έρχεται να δώσει μια έρευνα μαμούθ, στην οποία συμμετείχαν, όχι εγώ, εσύ και η διπλανή μου, αλλά 8.500 γυναίκες. Το πόρισμα δημοσιεύτηκε στην έγκριτη Επιθεώρηση της Εξελικτικής Βιολογίας, αν και, να σου πω την αλήθεια, δεν με εκπλήσσει καθόλου.

Γιατί το ότι οι άντρες που έχουν στα μούτρα μούσια κι όχι aftershave από το κόντρα ξύρισμα είναι οι πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί/σέξι/ερωτεύσιμοι/λουκουμάκια για φάγωμα είναι πιο προφανές κι από το ότι η φετινή ελληνική τηλεόραση δεν σέβεται καθόλου το γυναικείο φύλο (άσχετο, αλλά πάντα κολλάει).

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα κλήθηκαν να βαθμολογήσουν αισθητικά άντρες με ή χωρίς γένια και μούσια. Συγκεκριμένα, η καθεμιά έκρινε τον σύντροφό της στην φρεσκοξυρισμένη, αξύριστη (5-10 αξύριστος) και μουσάτη εκδοχή του (4 εβδομάδες αξύριστος). Η πιο τριχωτή βερσιόν νίκησε κατά κράτος τις υπόλοιπες, αφού, όπως αναφέρει η μελέτη, όλες μα όλες προτίμησαν τον σύντροφό τους αξύριστο γιατί ήταν πιο γοητευτικός έτσι. Αρρενωπότης uber alles.

Στην ανάλυση που ακολούθησε, οι ερευνητές δήλωσαν πως εκ των αποτελεσμάτων, υπάρχει συσχετισμός του μουσιού με την ωριμότητα ενός άντρα, την αρρενωπότητά του και την κοινωνική του κυριαρχία. «Τα γένια είναι πιο ελκυστικά και εκτιμώνται κυρίως από γυναίκες που στοχεύουν σε μακροχρόνιες σχέσεις παρά σε εκείνες τις πιο σύντομες, κι αυτό γιατί υποδεικνύουν την ικανότητα ενός άντρα να ανταγωνιστεί κοινωνικά τους υπόλοιπους. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη έρευνα που αναδεικνύει το πρότυπο του lumbersexual. Τα γένια ήταν δείγμα δύναμης και γοητείας από πολύ παλιά.

Read 136 times

Διαβάστε Ακόμα

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

 

Connect With Us