Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020
Lifestyle 20 Σεπτεμβρίου 2019

Παπαδήμα: «Καλά έκανε η Καζαριάν και πήγε στο Δημοτικό Θέατρο, εμένα ούτε καν μου απάντησαν»

Παπαδήμα: «Καλά έκανε η Καζαριάν και πήγε στο Δημοτικό Θέατρο, εμένα ούτε καν μου απάντησαν» Παπαδήμα: «Καλά έκανε η Καζαριάν και πήγε στο Δημοτικό Θέατρο, εμένα ούτε καν μου απάντησαν»
Rate this item
(0 votes)

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησε

για τη θεατρική παράσταση που ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη αλλά και την πρόταση που είχε κάνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για μια θεατρική παράσταση.

Η ίδια ρωτήθηκε πώς της φάνηκε που θα παίξει στο Θέατρο του Πειραιά η Ειρήνη Καζαριάν και απάντησε χωρίς να τη σχολιάσει λέγοντας πως «πέρυσι κάναμε μια σοβαρή πρόταση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να ανεβεί η παράστασή μου και δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν... Είμαι ένας εργάτης του θεάτρου εδώ και 30 χρόνια, βιοπαλαιστής, απαντήστε μου! Και με γράψανε εκεί που ξέρετε. Ούτε μία απάντηση. Μέχρι που ζήτησα το φουαγιέ. Το κορίτσι καλά έκανε και πήγε. Το βιβλίο που γράφω τώρα λέγεται ''σπάνια σκουπίδια''. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις λέω κρίμα, αν δεν είχε ήδη τυπωθεί θα έβαζα σκέτο ''σκουπίδια''. Όχι για το κορίτσι πάντως, όχι για το κορίτσι».

Επίσης, ρωτήθηκε για τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει με σκηνοθέτη τον σύζυγό της Γιάννη Μποσταντζόγλου. «Εάν σκηνοθετούσα εγώ, θα έβγαινα γυμνή στη σκηνή, ο Γιάννης είναι πουριτανός».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Read 130 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us