Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2025
Κόσμος 09 Φεβρουαρίου 2023

Έλληνες στέλνουν ρούχα με μηνύματα στήριξης σε πληγέντες στην Τουρκία

Rate this item
(0 votes)

gantia, turkey

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι εμφανίζονται οι Έλληνες για το δράμα της γειτονικής Τουρκίας, που μετρά νεκρούς μετά τους φονικούς σεισμούς.

Εκτός από τα μηνύματα συμπαράστασης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι Έλληνες βρήκαν και άλλους τρόπους για να δηλώσουν τη στήριξή τους στους Τούρκους.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter, γυναίκα έστειλε γάντια σε σεισμόπληκτους, τα οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα στα ελληνκά αλλά και στα τουρκικά.

Συγκεκριμένα, σε ένα λευκό χαρτάκι γράφει στα ελληνικά: “Αλληλεγγύη, το όπλο των λαών“, ενώ στα τουρκικά αναφέρει: “Περαστικά γείτονες“.

Μια άλλη γυναίκα από την Αθήνα έβαλε ένα σημείωμα στο πακέτο που ετοίμασε για την Τουρκία. Αγόρασε ρούχα και κουβέρτες, αλλά οι λέξεις που χρησιμοποιεί πάνω σε αυτοκόλλητο επίδεσμο είναι πιο πολύτιμες: “Γείτονες, περαστικά από την Αθήνα“.

Διαβάστε ακόμη:

www.ertnews.gr

Read 160 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us