Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Ένταση και ξύλο στην Πρ. Κορομηλά - Συνεχίζεται ο συνωστισμός για τα take away (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Ένταση και ξύλο στην Πρ. Κορομηλά - Συνεχίζεται  ο συνωστισμός για τα take away (ΦΩΤΟ&VIDEO) Θεσσαλονίκη: Ένταση και ξύλο στην Πρ. Κορομηλά - Συνεχίζεται ο συνωστισμός για τα take away (ΦΩΤΟ&VIDEO) Θεσσαλονίκη: Ένταση και ξύλο στην Πρ. Κορομηλά - Συνεχίζεται ο συνωστισμός για τα take away (ΦΩΤΟ&VIDEO)
Rate this item
(0 votes)

Θεσσαλονίκη: Ένταση και ξύλο στην Πρ. Κορομηλά - Συνεχίζεται  ο συνωστισμός για τα take away (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ, όπου για ακόμη ένα βράδυ έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του σε καταστήματα που λειτουργούν ως Take Away.

Ενώ πολύς κόσμος παρέμενε έξω από τα μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή, κρατώντας σχεδόν κλειστή την οδό Καρόλου Ντηλ για τα ΙΧ, δύο άντρες προσπάθησαν να περάσουν με το κάμπριο αυτοκίνητό τους από το σημείο.

Τότε, ένα άτομο επιτέθηκε στους δύο άντρες με μπουνιές για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ο θερμόαιμος άντρας απομακρύνθηκε και ο οδηγός με τον συνοδηγό του ΙΧ έφυγαν από το σημείο λίγο πριν φτάσει στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη. 

e 2.jpg

e 1.jpg

Read 2 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us