Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Επικαιρότητα 17 Απριλίου 2024

Ο Στ. Καμπάκης στο ΕΡΤNews: Η επίδραση του Halving στην τιμή των κρυπτονομισμάτων

Ο Στ. Καμπάκης στο ΕΡΤNews: Η επίδραση του Halving στην τιμή των κρυπτονομισμάτων Ο Στ. Καμπάκης στο ΕΡΤNews: Η επίδραση του Halving στην τιμή των κρυπτονομισμάτων Ο Στ. Καμπάκης στο ΕΡΤNews: Η επίδραση του Halving στην τιμή των κρυπτονομισμάτων
Rate this item
(0 votes)

Bitcoin

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesseract Academy Στυλιανός Καμπάκης, μίλησε σήμερα στο ΕΡΤNews και στην εκπομπή PRIME για τα κρυπτονομίσματα Bitcoin και κατά πόσο το Halving επιδρά στην τιμή τους. Ωστόσο οι θιασώτες των κρυπτονομισμάτων είναι απτόητοι και εξακολουθούν να περιμένουν ένα ακόμη μεγαλύτερο ράλι μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αιτία της αισιοδοξίας αυτής είναι μια τεχνολογική εξέλιξη που θα λάβει χώρα κατά πάσα πιθανότητα αυτή την εβδομάδα το λεγόμενο Halving και θα έχει τεράστια επίπτωση στην αξία του Bitcoin αλλά και σε ολόκληρη την αγορά των κρυπτονομισμάτων. «Το Halving επιδρά στην τιμή του bitcoin και αναμένεται να αυξηθεί η τιμή. Είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Όταν μειώνεται η προσφορά ενός αγαθού χωρίς να αλλάζει η ζήτηση, τότε προσδοκούμε ό,τι θα ανέβει και η τιμή» τόνισε ο κ. Καμπάκης.

Επίσης ο κ. Καμπάκης ερωτώμενος εαν μετά το Halving δούμε κάποιο ράλι στις αγορές σημείωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι τα γενικότερα patterns που βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι πολύ παρόμοια με ό,τι είχαμε δει στο παρελθόν. Πρώτα από όλα, κανένα ράλι σε καμία αγορά δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να πηγαίνει συνέχεια προς τα πάνω. Είναι συχνό φαινόμενο πριν το Halving να βλέπει κανείς μια τέτοια συμπεριφορά, ό,τι υπάρχει γενικώς ένας ενθουσιασμός και μετά το χάνει. Καμιά φορά επειδή ήδη έχει ανέβει αρκετά η τιμή, αρκετοί πουλάνε και αυτό δημιουργεί έναν μικρό πανικό στην αγορά. Πολλοί νομίζουν ότι έχει τελειώσει το ράλι αλλα δεν είναι έτσι και πιθανώς να υπάρξει και μια σειρά από παράγοντες οι οποίοι θα συνεργαστούν ώστε να φθάσουν τα επίπεδα που συζητιούνται, πιθανώς τις 100.000».

www.ertnews.gr

Read 85 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us