Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024
Επικαιρότητα 09 Φεβρουαρίου 2023

Ελβετός επενδυτής έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία

Ελβετός επενδυτής έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία Ελβετός επενδυτής έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία Ελβετός επενδυτής έτοιμος να επενδύσει δύο δισεκατομμύρια ευρώ στη Σερβία
Rate this item
(0 votes)


Το ενδιαφέρον του για μια μεγάλη επένδυση εκδήλωσε ο Ελβετός επιχειρηματίας, μόλις ο υπουργός Οικονομίας της Σερβίας Ράντε Μπάστα παρουσίασε τα οφέλη των επενδύσεων στη Σερβία. Ο κύριος Μαρκ Κλάπασον ενδιαφέρεται για επενδύσεις σε πράσινα και καφέ πεδία στους τομείς των χρηματοπιστωτικών, τραπεζικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών, των νέων τεχνολογιών και των ακινήτων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας της Σεβίας.

Ο κ. Μπάστα δήλωσε ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παγκόσμια κρίση είχε μικρότερο αντίκτυπο στη Σερβία σε σύγκριση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και ο λόγος είναι η πολιτική, μακροοικονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα της Σερβίας, ανέφερε το Tanjug.

«Η Σερβία αναγνωρίζεται ως ένας καλός και αξιόπιστος εταίρος», δήλωσε ο κ. Μπάστα, προσθέτοντας ότι στο χαρτοφυλάκιο ιδιωτικοποιήσεων του Υπουργείου Οικονομίας υπάρχουν 58 εταιρείες που αποτελούν μια καλή ευκαιρία για επενδύσεις από πιθανούς Ελβετούς εταίρους.

Πηγή: politika.rs

www.ertnews.gr

Read 136 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us