Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021
Ειδήσεις 14 Μαΐου 2021

Β. Κοντοζαμάνης: Σταδιακή επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων

Β. Κοντοζαμάνης: Σταδιακή επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων Β. Κοντοζαμάνης: Σταδιακή επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων Β. Κοντοζαμάνης: Σταδιακή επιστροφή στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων
Rate this item
(0 votes)

Η επιδημιολογική εικόνα της χώρας και κυρίως η κάμψη τόσο σε εισαγωγές σε απλές κλίνες όσο και στην μείωση του αριθμού διασωληνωμένων και στις ΜΕΘ, μας δίνει την δυνατότητα να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο επιστροφής στην κανονική λειτουργία των νοσοκομείων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, επισημαίνοντας ότι αυτό το σχέδιο θα εκτιμηθεί ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα.

“Χαρακτηριστικά, την επόμενη Κυριακή 23 Μαίου το «Θριάσιο» επανέρχεται στην κανονική λειτουργία και σταματά η αποκλειστική λειτουργία ως νοσοκομείο Covid. Την Κυριακή 23 Μαίου θα είναι η τελευταία εφημερία του «Ερρίκος Ντινάν», ενώ θα ξεκινήσει και η σταδιακή λειτουργία του «Σισμανογλείου»”, είπε ο κ. Κοντοζαμάνης προσθέτοντας ότι την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, από τα νοσοκομεία ΚΑΤ, «Γεννηματάς» και «Αττικό» θα δοθούν κλίνες που είχαν δεσμευτεί για τον κορονοϊό σε περιστατικά non covid.

Πηγή: ΕΡΤ1

www.ertnews.gr

Read 10 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us