Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
Ειδήσεις 18 Μαρτίου 2023

Ο οδικός χάρτης του προεκλογικού διαλόγου – Πώς θα κινηθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο οδικός χάρτης του προεκλογικού διαλόγου – Πώς θα κινηθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Ο οδικός χάρτης του προεκλογικού διαλόγου – Πώς θα κινηθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Ο οδικός χάρτης του προεκλογικού διαλόγου – Πώς θα κινηθούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Rate this item
(0 votes)

[360048] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Οδεύουμε σε μια εκλογική αναμέτρηση με πολύ τεταμένο κλίμα. Τον οδικό χάρτη του προεκλογικού διαλόγου ανέλυσαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ σε μια ημέρα με πολλές πολιτικές εξελίξεις σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συνεργασία.

«Την ατζέντα που θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στον προεκλογικό διάλογο, ο οποίος ουσιαστικά βρίσκεται σε εξέλιξη ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Μαρούσι. Η σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα σε ένα διεθνές περιβάλλον, η μάχη με τις παθογένειες ετών και η επόμενη ημέρα του κράτους αναμένεται ότι θα κυριαρχήσουν στο πολιτικό σκηνικό. Η κυβέρνηση ανοίγει το πλαίσιο των επόμενων κινήσεων της. Όσον αφορά την τραγωδία τα Τέμπη η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα» ανέφερε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκάτζιος.

Ο Γιώργος Παντελάκης αναφέρθηκε σε όλα όσα έγιναν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απαξίωση του δημοσίου, πελατειακό κράτος, οικογενειοκρατία και διαφθορά. Το κομματικό όργανο αποφάσισε ομόφωνα την παραμονή στα ψηφοδέλτια του Παύλου Πολάκη, αφού η έγγραφη συγνώμη που ζήτησε κρίθηκε από τον κ. Τσίπρα ως πράξη πολιτικής ευθύνης.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτζιος, Γιώργος Παντελάκης

www.ertnews.gr

Read 27 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us