Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021
Ειδήσεις 12 Ιουνίου 2021

Μ. Παγώνη: H επέκταση του ωραρίου θα βοηθήσει στο να μειωθούν τα πάρτι (video)

Μ. Παγώνη: H επέκταση του ωραρίου θα βοηθήσει στο να μειωθούν τα πάρτι (video) Μ. Παγώνη: H επέκταση του ωραρίου θα βοηθήσει στο να μειωθούν τα πάρτι (video) Μ. Παγώνη: H επέκταση του ωραρίου θα βοηθήσει στο να μειωθούν τα πάρτι (video)
Rate this item
(0 votes)

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Κάτι Τρέχει Με Τη Μάριον» ήταν η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών – Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη, και μίλησε για τη χαλάρωση των μέτρων και ειδικότερα το θέμα της μουσικής.

«Τη μουσική τη χρειαζόμαστε και εμείς και ο τουρισμός, ειδικά αυτόν το δύσκολο χειμώνα που περάσαμε. Ιδίως εμείς στα νοσοκομεία, βλέποντας τους ανθρώπους να τους διασωληνώνουμε από την μια στιγμή στην άλλη. Πάμε, τρώμε, ακούμε τη μουσική μας. Δεν χρειάζεται να μιλάμε και πάρα πολύ το διάστημα αυτό και να κατεβάζουμε τις μάσκες. Ας μιλάμε σε χαμηλούς τόνους για να μην εκπέμπονται πολλά σταγονίδια. Τα σταγονίδια μεταξύ μας δημιουργούν κατάσταση», δήλωσε η κ. Παγώνη και πρόσθεσε: «Ας βοηθήσουμε και εμείς να ξεπεράσουμε αυτή την ιστορία με τον  τρόπο που μπορεί ο καθένας. Όλα παίζουν το ρόλο τους. Όλα άνοιξαν. Ο κόσμος θέλει να χαλαρώσει».

«Με την επέκταση του ωραρίου θα σταματήσουν τα πάρτι, τα οποία ήδη έχουν μειωθεί. Η επέκταση του ωραρίου θα βοηθήσει. Όσον αφορά τους γάμους που ξεκινάνε, έχουμε αύξηση στα 300 άτομα. Ο καθένας όταν κάνει μια τέτοια τελετή θέλει να τη ζήσει και να περάσει όμορφα. Θα έρθει και ο χορός. Βήμα-βήμα πάμε».

Τι πρέπει να προσέχουμε

Όσον αφορά το πότε μπορούμε να χαλαρώσουμε η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών – Πειραιώς δήλωσε ότι αυτό θα συμβεί αν υπάρξει σταθεροποίηση των αριθμών σε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, με παράλληλη αύξηση της συμμετοχής στον εμβολιασμό των ηλικιακών ομάδων 50 – 60 ετών και άνω. «Τα ποσοστά δεν είναι ικανοποιητικά. Στόχος μας τέλος Αυγούστου να φτιάξουμε το τείχος ανοσίας για να αισθανθούμε ασφαλείς».

Αναφορικά για το θέμα των μεταλλάξεων η κ. Παγώνη τόνισε ότι τις μεταλλάξεις τις ξέρουμε. «Η βραζιλιάνικη δεν είναι βέβαιο ότι είναι πιο μεταδοτική. Ας δούμε σε τι ποσοστό, ωστόσο είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι το εμβόλιο της Pfizer την καλύπτει. Οπότε αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο. Όντως οι μεταλλάξεις είναι

Η γιατρός έκανε παράλληλα έκκληση να σταματήσουν οι νέοι αυτά τα πάρτι με το μεγάλο συνωστισμό, που δεν τηρούνται τα μέτρα  προστασίας καλώντας “να τρέξουν οι εμβολιασμοί με τους νέους, όσο γρηγορότερα γίνεται».

Τέλος, με αφορμή την περίπτωση ενός 22χρονου που είναι διασωληνωμένος η κ. Παγώνη ανέφερε ότι ο ιός είναι επικίνδυνος για όλες τις ηλικίες

 

www.ertnews.gr

Read 30 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us