Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023
Ειδήσεις 08 Ιουνίου 2023

Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει πει τουλάχιστον άλλα δύο mea culpa στην κοινωνία

Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει πει τουλάχιστον άλλα δύο mea culpa στην κοινωνία Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει πει τουλάχιστον άλλα δύο mea culpa στην κοινωνία Άκης Σκέρτσος: Ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να έχει πει τουλάχιστον άλλα δύο mea culpa στην κοινωνία
Rate this item
(0 votes)

[361338] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΗ ΣΚΕΡΤΣΟ(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την απλή αναλογική σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος, κάνοντας λόγο για «τουλάχιστον άλλα 2 mea culpa που θα έπρεπε να είχε πει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από αυτό για την απλή αναλογική.

«Ο κ. Τσίπρας απόψε στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τη νάρκη της απλής αναλογικής που εξουδετέρωσαν οι πολίτες, αναγνώρισε ένα μόνο από τα πολλά mea culpa που οφείλει στην ελληνική κοινωνία. Αν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος των ευθυνών και των τεράστιων λαθών του που θέτουν σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, θα είχε πει τουλάχιστον 2 mea culpa ακόμη.

Το πρώτο, για τη σιωπηρή στήριξη που παρείχε στο μόρφωμα Κασιδιάρη ψαρεύοντας από τα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου. Ευτυχώς το μέτωπο ευθύνης που όρθωσε η Νέα Δημοκρατία με την έγκαιρη παρέμβασή της, έβαλε φρένο για δεύτερη φορά σήμερα στην είσοδο Κασιδιάρη στη Βουλή.

Το δεύτερο, για τις επιλογές του στη Ροδόπη και την Ξάνθη που ευθυγραμμίζονται με την πιο ακραία ανθελληνική προπαγάνδα. Ο κ. Τσίπρας, ενώ γνωρίζει με ακλόνητα στοιχεία τους δεσμούς των υποψηφίων του με τους κύκλους που οραματίζονται τη “γαλάζια πατρίδα” στο βαθύ τουρκικό κράτος, επιμένει να καλύπτει έως σήμερα τον κ. Ζειμπέκ, τον κ. Φερχάτ αλλά και τον κ. Φίλη που μιλάει απροκάλυπτα, χωρίς να ανακαλεί, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη.

Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση. Κανένας υπεύθυνος δημοκρατικός πολίτης δεν ανέχεται παιχνίδια ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με την εθνική κυριαρχία».

www.ertnews.gr

Read 39 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us