Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
Auto 07 Απριλίου 2021

Η πρωτοποριακή υπηρεσία car - sharing στην Ελλάδα από την Nissan -  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και την BrainBox Α.Ε.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία car - sharing στην Ελλάδα από την Nissan -  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και την BrainBox Α.Ε. Η πρωτοποριακή υπηρεσία car - sharing στην Ελλάδα από την Nissan -  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και την BrainBox Α.Ε. Η πρωτοποριακή υπηρεσία car - sharing στην Ελλάδα από την Nissan -  Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και την BrainBox Α.Ε.
Rate this item
(0 votes)

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. αγκαλίαζει την πρωτοποριακή υπηρεσία του eCarSharing της Brainbox, μετά την ένταξη του  δημοφιλούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου LEAF της Nissan.

Η νέα , πρωτοποριακή υπηρεσία χρήσης - διαμοιρασμού του αυτοκινήτου ( κοινοχρησία για όσο χρόνο επιθυμεί ο χρήστης) είναι αρκετά εύκολη στη χρήση της.

Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος χρήστης  της υπηρεσίας NISSAN eCarSharing μπορεί  έχει πρόσβαση σε ένα Nissan LEAF,  αρκεί να  “κατεβάσει” στο smartphone του την ειδική εφαρμογή  (app) προκειμένου να πραγματοποιεί κρατήσεις / μισθώσεις οχημάτων και on-line συναλλαγές με χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή NISSAN eCarSharing μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, την δυνατότητα κράτης, τις on - line συναλλαγές για την πραγματοποίηση της κράτησης , ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο αναφορικά με τη διαδρομή τους μέσω GPS, ηλεκτρονικό κλείδωμα / ξεκλείδωμα του οχήματος και του κινητήρα ακόμη και την κατάσταση του (επίπεδο μπαταρίας / αυτονομία) κ.α.

Σχετικά με την εταιρία BrainBox Α.Ε., αυτή  δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων λύσεων στον κλάδο των έξυπνων εφαρμογών μικροκινητικότητας από το 2008 και είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και την  νοτιοανατολική Ευρώπη εταιρία ανάπτυξης συστημάτων αυτόματης μίσθωσης ποδηλάτων (bikesharing) και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών λογισμικού για λύσεις machine to machine (M2M) διαθέτοντας ήδη διεθνή παρουσία και εξαγωγικό χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, η BrainBox ανέπτυξε το 1ο  σύστημα ecarsharing στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Αθήνα.

Στην χώρα μας, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan LEAF, e-NV200 και e-Evalia που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.)  με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση για την Ηλεκτροκίνηση.

Read 8 times

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

Connect With Us