Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

The Real Rocknrolla Bar

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να είστε εκεί: Η πιο κεφάτη ατμόσφαιρα στην πόλη? Ναι! Η καλύτερη μουσική? Φυσικά! Το The Real Rocknrolla Bar φιλοξενεί στα decks του γνωστά ονόματα της ελληνικής και ξένης ηλεκτρονικής dance σκηνής με uplifting dj sets σε ήχους funky, electronica house, indie, breaks, trip hop, tech-house κ.ά.

Ένας άλλος λόγος να είστε εκεί είναι η διάθεση: εκκεντρικό αλλά ταυτόχρονα άνετο περιβάλλον, με κεφάτους θαμώνες κάθε βράδυ και φιλικό προσωπικό που σας βάζει αμέσως στην παρέα του μαγαζιού. Η περιοχή αυτή κάποτε αποτελούσε τη βιοτεχνική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια το στέκι αυτό αποτελούσε μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης με ελάχιστα μαγαζιά κυρίως καφενεία, πλέον έχει μετατραπεί σε στέκι διασκέδασης όλων των κατηγοριών.

Κατά μήκους της βαλαωρίτου βρίσκεται το The Real Rocknrolla Bar Που άνοιξε τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2009 και συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του στην περιοχή της Βαλαωρίτου στη Θεσσαλονίκη. Το The Real Rocknrolla είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής στη Θεσσαλονίκη.

Το ξύλινο σκαλιστό μπαρ είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσουν αρκετές παρέες, ενώ υπάρχει και ο πάνω όροφος με ένα μικρότερο μπαρ και τραπεζάκια. Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιαστείτε από τη διακόσμηση του μαγαζιού.


Τιμές: .


Υπηρεσίες:
Bar
Wifi

Τρόποι Προσέγγισης:
Λεωφορείο

Τρόποι Πληρωμής:
Μετρητά
Επισκέψεις: 1431
Διεύθυνση:

Valaoritou 31
54625

Thessaloniki
Greece

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 2313 037828

Facebook:

Rating Summary:
0 based on 0 votes

News Letter

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

Tel: 6942569789

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

 

Connect With Us

Popular News