Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΕκτύπωση

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης για δεύτερη χρονιά… “σε πρώτο πρόσωπο”

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης για δεύτερη χρονιά… “σε πρώτο πρόσωπο”
Τίτλος:
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης για δεύτερη χρονιά… “σε πρώτο πρόσωπο”
Πότε:
Πεμ, 27. Οκτώβριος 2016 - Παρ, 28. Οκτώβριος 2016
Κατηγορίες:
Live, Live Jazz, Συναυλίες
Επισκέψεις:
332
Δημιουργήθηκε από:
@thessaloniki

Περιγραφή

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης για δεύτερη χρονιά...
“σε πρώτο πρόσωπο”

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ύστερα από τις πρώτες επιτυχημένες παρουσιάσεις του «σε πρώτο πρόσωπο» (Λουξεμβούργο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα), επιστρέφει ξανά και συνεχίζει τις προσωπικές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας πιο άμεσης και προσωπικής σχέσης με το κοινό, μέσα από τα τραγούδια, την αισθαντική φωνή και τις «εύθραυστες» ερμηνείες του.
Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντάει τον δεξιοτέχνη της jazz και πιανίστα Σπύρο Ρασσιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη σκηνή του “FrenchKeys”στη Θεσσαλονίκηκαι μας συστήνεται «σε πρώτο πρόσωπο», μέσα από ένα ελεύθερο μουσικό πρόγραμμα, που αποτελεί ένα αναπάντεχο σταυροδρόμι διαφορετικών ήχων και μουσικών πολιτισμών.
Αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής διασταυρώνονται με τραγούδια από τηνπροσωπική του δισκογραφία («Όπου ν’ αγγίξεις το κορμί», «Νεράιδα», «Τυχερό Αστέρι», «Θα ‘ρθει ο καιρός», κ.τ.λ.), κινηματογραφικές μουσικές, την παράδοση της Ευρωπαϊκής Μεσογείου, καθώς και με τους μακρινούς ήχους της jazz.
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης, που έχει χαρακτηρισθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της νέας γενιάς, μετρά ήδη μία σειρά από σημαντικές συνεργασίες και συμπράξεις (Σταύρος Ξαρχάκος, D.Pontes, Λ.Νικολακοπούλου, Ν.Κυπουργός, Δ.Μαραμής, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, κ.α). Ο νεαρός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία το 2014 με το άλμπουμ«Αισθηματική ηλικία» σε μουσική του Δ.Μαραμή, στίχους των Μ.Γκανά, Σ.Τριβιζά και ποίηση των Ν.Α.Ασλάνογλου και Ν.Λαπαθιώτη.

Συντελεστές
Ερμηνεία: Θοδωρής Βουτσικάκης
Πιάνο: Σπύρος Ρασσιάς

Πληροφορίες
Πρεμιέρα: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016
Διάρκεια: 4 εμφανίσεις (έως 27 Οκτωβρίου)
Ώρα έναρξης: 22:00

News Letter

About Us

Thessaloniki Day & Night

Διασκέδαση Χωρίς Όρια

Tel: 6942569789

info(@)thessaloniki-dayandnight.gr

 

Connect With Us

Popular News